Mielijohteita Spontaaneja reaktioita ikiaikaisiin ilmiöihin

Kaikki blogit puheenaiheesta Titanic

Miten se voi kadota? - Yhdysvaltain kadonneet ja uponneet ydinsukellusveneet

Miten se voi kadota? - Yhdysvaltain kadonneet ja uponneet ydinsukellusveneet

*

Johdanto

Trumpin Titanic

Kirjoitin aiemmin miten Donald Trumpin nousu ja tuho tulevat noudattamaan juonenkäänteitä Robert Penn Warrenin kirjasta Kaikki Kuninkaan Miehet. Trumpin nousu on nyt toteutunut blogissa kuvatuista syistä ja siinä mainitulla tavalla ja tämä bloggaus on jatkoa siihen, miten Trumpin ja Trumpin Amerikan lopulta käy.

Apottiin amatöörejä - mikä voisi mennä vikaan?

150 osaajaa haetaan töihin – Apotti-rekrytoinnit käyntiin (Tivi 12.4.2016) - aikaisempaa osaamista ei tarvita (liite)

Jos siltaa rakentamaan palkattaisiin ihmisiä, joilla ei ole kokemusta rakentamisesta tai silloista, vaan riittäisi että on joskus nähnyt ihmisen ylittävän sillan joko jalan tai autolla, niin eihän se hyvin päättyisi.

Yhteiskuntasopimus - Hallituksen aika kantaa vastuunsa

Työmarkkinapolitiikan viimeisin viikko on voinut kirvoittaa ihmisessä vain yhden kysymyksen: Mitä helvettiä täällä oikein tapahtuu? Suomi on nähnyt talouskriisiä ja taantumaa jo seitsemän vuotta, taloutemme kehitys laahaa merkittävästi muuta Eurooppaa jäljessä, korkea työttömyys riivaa eikä tunnelin päässä näy valoa.

Wiion lait nextillä levelillä

Yle TV1:n minisarjan innoittamana aloin lueskella tarkemmin Titanicin viimeisistä hetkistä. Muistin entuudestaan, että Titanic oli saanut varoituksia jäävuorista huhtikuun 14. päivän aikana, mutta viestit eivät olleet saavuttaneet kapteenia. Nämä vaiheet tarkentuivat nyt minulle useammankin eri lähteen kautta, mutta jotakin oli pielessä. Muistin, että sähkösanomia oli lähetetty ainakin Caledonia-nimiseltä alukselta. Mutta missään nopeasti esille saamassani lähteessä ei mainittu Caledoniaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä